ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ...

 

 


ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Γενς Στόλτενμπεργκ εκ νέου υπέρ Τουρκίας: Σημαντική σύμμαχος στο ΝΑΤΟ
Ελληνοτουρκικά: Βρείτε τα μεταξύ σας, λέει η Γερμανία για την προκλητικότητα της Τουρκίας
ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ" ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Η ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ!

ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΙΚΩΝ ΜΕΙΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ"

ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΤΖΑΜΠΑΤΣΙΔΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ)

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΩΣ ΕΔΩ

ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ

ΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ




ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (20/6/2022)ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad