ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Η SBU ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΑΜ. ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ !!!

 

Η SBU ετοιμάζει πρόκληση με χρήση τοξικών ουσιών, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας

Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την προετοιμασία της πρόκλησης SBU με χρήση τοξικών ουσιών

ΜΟΣΧΑ, 16 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας, με την υποστήριξη της Δύσης, ετοιμάζει πρόκληση με χρήση δηλητηριωδών ουσιών κατά αμάχων, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.
«Σκοπός της πρόκλησης είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία ότι χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον του πληθυσμού της Ουκρανίας», είπε.
.
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας πρόσθεσε ότι οι ρωσικές μονάδες που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση δεν διαθέτουν και δεν μπορούν να διαθέτουν χημικά πυρομαχικά, αφού η Ρωσία, σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες , έχει εκπληρώσει εδώ και καιρό τις διεθνείς της υποχρεώσεις καταστρέφοντας πλήρως όλα τα αποθέματα τέτοιων όπλων.
.
Ο Κονασένκοφ τόνισε ότι για να καταστείλουν τυχόν προκλήσεις Ουκρανών εθνικιστών, το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό στην απελευθερωμένη περιοχή αναλαμβάνει τον έλεγχο των επικίνδυνων εγκαταστάσεων και διασφαλίζει την ασφάλειά τους.
«Θα προσθέσω ότι ανάμεσα στα έγγραφα μάχης που καταλήξαμε στην 4η ταξιαρχία της Ουκρανικής Εθνοφρουράς υπάρχει ένας λεπτομερής χάρτης του εδάφους της Ουκρανίας με σημειωμένα αντικείμενα και είδη αποθηκευμένων δηλητηριωδών ουσιών. Επομένως, οποιαδήποτε προσπάθεια πρόκλησης Η SBU που χρησιμοποιεί δηλητηριώδεις ουσίες αναπόφευκτα θα αποκαλυφθεί», είπε ο εκπρόσωπος.
.
Δεν είναι η πρώτη πρόκληση αυτού του είδους στην Ουκρανία. Νωρίτερα, ρωσικές μονάδες πήραν τον έλεγχο του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya, οι τοπικοί παραστρατιωτικοί φρουροί κατέθεσαν τα όπλα και πήγαν σπίτι τους. Μετά από αυτό, ο σταθμός δέχθηκε επίθεση από Ουκρανούς εθνικιστές, αλλά απωθήθηκαν.
Την περασμένη εβδομάδα, εθνικιστές ανατίναξαν ένα από τα κτίρια του Φυσικο-Τεχνικού Ινστιτούτου στο Χάρκοβο , αυτό το επιστημονικό κέντρο στεγάζει μια πειραματική πυρηνική εγκατάσταση.
Πριν από αυτό, οι αρχές του Κιέβου προσπάθησαν να οργανώσουν μια πρόκληση στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye . Ουκρανοί σαμποτέρ επιτέθηκαν σε μονάδα της Ρωσικής Φρουράς που περιπολούσε στην περιοχή. Από τα παράθυρα του εκπαιδευτικού συγκροτήματος, που βρίσκεται έξω από το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, άνοιξαν σφοδρά πυρά από φορητά όπλα στους Ρώσους. Σε απάντηση, τα σημεία βολής των ριζοσπαστών καταπνίγηκαν. Όπως επισημαίνεται στο τμήμα άμυνας, η ομάδα σαμποτάζ πυρπόλησε το κτίριο όταν το εγκατέλειψε.
Μετά από αυτό, οι ουκρανικές αρχές χτύπησαν τις εγκαταστάσεις που παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ . Η παροχή ρεύματος αποκαταστάθηκε από το έδαφος της Λευκορωσίας .
……………………………………………..
 
 
 

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΡ. ΠΡ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/2015
 
 
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ







 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

 





 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 

THΛ: 6909463007 

BLOG: athanasiosmelitzanis.blogspot.com 

FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ

 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤWITTER: https://twitter.com/SakisMelitzanis 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΘΗΒΑ. Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ



 

 

 

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: 

BLOG: https://athanasiosmelitzanis.blogspot... 

THΛ: 6986595201 EMAIL: smelitzanis@gmail.com 

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

  2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 

 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 

 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ,
 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr





=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-
Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/


 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad