ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Η Γκεμπελίστικη προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ, ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητος….

 

 

Η Γκεμπελίστικη προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ, ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητος….


Η Γκεμπελίστικη προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ, ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητος….

Ξέρουμε, ότι για να παγιδέψουν “αναγνωστικό κοινό” γράφουν και καμιά ανώδυνη μα...., αλλά σε καίρια , ξέρουν να ποδηγετούν υπέρ της χούντας των Αθηνών τους εγκλωβισμένους στον κιτρινισμό τους, προπαγανδίζοντας άμεσα και έμμεσα, το ότι τάχα για όλα φταίμε εμείς σαν λαός και τθέματαο ότι, καλά που βρέθηκαν στο μαύρη τύχη μας, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμου, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης, ο Καρατζαφέρης και οι συν αυτοίς απατεωνάριοι.

  — Και καλά (μας λένε τα πολιτικά και εκδοτικά αποβράσματα) που βρέθηκε και η ευλογία της τρόϊκα, που μας δίνει ξενοκρατικές χούντες για συμπλήρωμα, με Παγκαλική αφέλεια.

   — Ένα τρανταχτό παράδειγμα έντυπης προκλητικότητας, η εικόνα των “ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ” που είναι 100% θυγατρικά του εκδοτικού ομίλου Λιβάνη, που διπλοσπονσοράρει με τριπλό πρωτοσέλιδο τρόπο υπέρ της συγκυβέρνησης Σαμαρά, της νυν και της πιθανής επόμενης!!!

   — ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ Νο 1.– Στην αρχή, επάνω αριστερά, κάνει ότι μπορεί, για να μας τρομάξει, με την “ΑΓΡΙΑ” ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Ποια άγρια δεξιά??? Οι νεοναζιστικές – σιωνιστικές κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών κρατών μελών της ΕΕ, είναι ότι πιο άγριο έχει να δείξει ιστορικά το ναζιστικό πολιτικό στερέωμα παγκοσμίως. Τόσες οι αθλιότητές τους, που η συμμορία του Χίτλερ, μοιάζει με ουλαμό από προσκοπάκια μπροστά τους. Υπάρχει και έχει εδραιωθεί στην Ευρώπη, απροκάλυπτα ο σιωνιστικός νεοναζισμός, κυβερνά με το σιωνιστικό κονκλάβιο των επιτρόπων και με τις δούλες σιωνιστικές κυβερνήσεις, με τρομακτική αγριότητα, αλλά τα χουντικά ΕΠΙΚΑΙΡΑ, δεν θέλουν να ασχολούμαστε με τα κυβερνητικά ανά την Ευρώπη χουντοαποβράσματα ληστών, αλλά μας κουδουνίζει για φόβητρο, τους κλόουν μιμητές, μιας καρικατούρας χιτλερισμού, ώστε να ησυχάζουμε με όσα υποφέρουμε και όσα αισχρά και με ληστρικές μεθόδους δρομολόγησαν σε βάρος των παιδιών μας και σε βάρος των εγγονών μας!!!!

  — ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ Νο 2.– Είναι δημοσιοποιημένος εδώ και χρόνια ο… σπάνιος αμοιβαίος έρωτας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΤΣΙΠΡΑ και είναι επίσης γνωστό, ότι συναντιούνται και τα λένε μεταξύ τυρού και αχλαδίου. Έχουν φροντίσει και οι δύο κοπρίτες, να μας γνωστοποιήσουν “‘εγκαιρα” την αμοιβαία αλληλοεκτίμηση και…. θαυμασμό!!!! Θαυμασμό σε τίιιιιιι??????? ΕΠΟΜΕΝΩΣ είναι φαιδρό να μου γράφει με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα ένα χουντικό έντυπο, για “ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΤΣΙΠΡΑ” όταν δεν συντρέχει κανένας λόγος, να χαρακτηριστεί μια τέτοια συνάντηση μυστική, εκτός και αν θέλησαν να τα πουν, στην αίθουσα τελετών κάποιας μασονικής στοάς. Η “είδηση” γίνεται ακόμα πιο γελοία, όταν ακόμα και ο πεμπτοφαλαγκίτης Γλέζος, στρατεύθηκε να μας προϊδεάσει, για την επόμενη φασιστοχουντική συγκυβέρνηση ΝουΔού – ΣΥΡΙΖΑ!!! Όταν ρε κοπρίτες, τα πάντα όλα γίνονται με θράσος δημόσια και από το βήμα της χουντοβουλής σας, Ποιος ο λόγος να χαρακτηρίσετε μυστική μια συνάντηση Καραμανλή – Τσίπρα, που όμως εσείς, ως καθεστωτικοί κοντυλοφόροι γνωρίζετε???? Για να μας χαρίσετε “ΕΛΠΙΔΑ” νέων, πλέον μακρόχρονων τροϊκάνικων μνημονίων???… Κοπρίτες….

  — ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ Νο 3.– Είναι γνωστοί πλέον με σαφήνεια, οι δεσμοί της σιωνιστικής – ναζιστικής χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, με τα ΜΜΕ, με τους διαπλεκόμενους τραπεζίτες, καναλάρχες και εργολάβους. Είναι γνωστό και κοινή παραδοχή, ότι η ΝουΔού των προδοτών του Σαμαρά-Μπενάκη, με 20, έστω 25% νοθευμένου αποτελέσματος και με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στα πρόθυρα της απόλυτης πολιτικής χρεοκοπίας, κυβέρνηση δεν σχηματίζεται και αυτό είναι ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Το επόμενο βήμα πολιτικής προδοσίας, το ομολογούν οι πάντες χωρίς ενδοιασμούς, είναι η επόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων αποκομμάτων για άλλοθι. Τι υπονοούν λοιπόν τα καραχουντικά ΕΠΙΚΑΙΡΑ της παραπληροφόρησης???… Ότι το ξέρουν αυτοί, το ξέρουμε εμείς, το ξέρει και η κουτσή Μαρία, αλλά δεν το ξέρει ο προδότης Σαμαράς-Μπενάκης, ότι θα συγκυβερνήσει με τον πολιτικό απατεώνα του ΣΥΡΙΖΑ, και τάχατες, κάνει την επανάστασή του, εναντίον των στηριγμάτων της διαπλοκής τους???…

Ξέρουμε ότι θα πάμε σέρνοντας σε εκλογές, με κάποια αόριστη και ομιχλώδη “ασυνεννοησία” Σαμαρά – Τσίπρα, αλλά έχουμε αποδεχθεί οι πάντες την άθλια βεβαιότητα της μετεκλογικής συγκυβερνητικής συνεργασίας των πολιτικών συμμοριών Σαμαρά – Τσίπρα, καθαρά για λόγους σύμπνοιάς τους, σε έναν νέο γύρο εθνικής προδοσίας.




Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad