ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Οργισμένη παραίτηση του δ/κτή της 114ΠΜ των Mirage 2000: «Δεν έχω αεροσκάφη και με αναγκάζουν να εξυπηρετώ μετανάστες»!

Οργισμένη παραίτηση του δ/κτή της 114ΠΜ των Mirage 2000: «Δεν έχω αεροσκάφη και με αναγκάζουν να εξυπηρετώ μετανάστες»!

Στα όρια του φαίνεται πως έφτασε ο διοικητής της 114ΠΜ της βάσης των Mirage 2000, ένας εξαίρετος αξιωματικός, έμπειρος μαχητής των αιθέρων, και υψηλό εθνικό φρόνημα Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου.

Η παραίτησή του έπεσε σαν «βόμβα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε για δύο πολύ βασικούς λόγους:

Ο πρώτος η συνεχής -σχεδόν στοχευμένη- υποβάθμιση της 114ΠΜ, με την πρωτοφανή έλλειψη ανταλλακτικών για τα Mirage 2000EGM και «-5», της μονάδας της ΠΑ που συγκεντρώνει μοναδικές ικανότητες τόσο με τα υποστρατηγικά όπλα SCΑLP-EG όσο και με τους πυραύλους AM.39 Exocet και ο δεύτερος από τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις  στην εμπλοκή της βάσης στο θέμα του μεταναστευτικού! (ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, η 114 ΠΜ είχε φτάσει πλέον να ασχολείται περισσότερο με τους αλλοδαπούς παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις!

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο χαμηλά έχει πέσει η στάθμη της χώρας και των  ΕΔ ειδικότερα.

Εάν κάποιος έλεγε πριν από κάποια χρόνια ότι θα μπορούσε να βρισκόταν ηγεσία πολιτική ή στρατιωτική η οποία θα πίεζε -σχεδόν εξανάγκαζε- στρατιωτική μονάδα για την εξυπηρέτηση αλλοδαπών που έχουν εισβάλλει στη χώρα, αντί για την πραγματική αποστολή της που είναι η άμυνα του έθνους θα τον πέρναγαν για τρελό.

Και όμως. Στην Ελλάδα του 2019, με τα πιεστικά, περισσότερο από ποτέ ζητήματα εθνικής ασφάλειας  συμβαίνουν αυτά τα πρωτοφανή  σε μια μονάδα που κάποτε ήταν πρότυπο για όλη την ΠΑ, η οποία δυστυχώς τώρα έχει καταντήσει «σκιά» του παλιού καλού εαυτού της.

Πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρή παραίτηση από έναν εξαίρετο αξιωματικό που δεν άντεξε άλλο να βλέπει την 114ΠΜ να μετατρέπεται από βάση της ΠΑ σε κέντρο εξυπηρέτησης αλλοδαπών.

Το πρόβλημα των παραιτήσεων για τη ΠΑ εντείνεται όλο και περισσότερο αφού το προσωπικό και οι Ιπτάμενοι διαμαρτύρονται. Ο διοικητής της 114 είχε προωθήσει δεκάδες αναφορές για το ζήτημα της τεχνικής υποστήριξης στις 331 και 332 Μοίρες, οι οποίες έπεφταν και εξακολουθούν να πέφτουν στο κενό. Έφτασε στο αμήν.

ΠΗΓΗ egonotstomikroskpio.com

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

 




 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 ΕΜΑΙΛ: smelitzanis@gmail.com 

THΛ: 6909463007 

BLOG: athanasiosmelitzanis.blogspot.com 

FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ

 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤWITTER: https://twitter.com/SakisMelitzanis 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΘΗΒΑ. Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

 
 ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΦΙΩΝΟΣ 5 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
 

 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΗΒΑΙΩΝ 
ΤΗΛ. 2262400725 
ΚΙΝ. 6909463007

ΚΙΝ. 6944518688

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad